„Külön köszöntöm a 444 újságíróit, akik egészen Albertirsáig utaztak miattam. Fantasztikus lesz holnap olvasni az objektív beszámolót, amit írnak” – mondta a rá jellemző jellegzetes humoráról ismert Fideszes.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Most mondtad, hogy jólét kell az elhülyüléshez, te nagyon hülye! Nála bevált. Mi van, kimenőt kapott?! Akkor a pedofideszben is ez a közpénzből jellegét vesztett túlzott jólét lenne az oka az elmebetegek felülreprezentáltságának? Akkor te mi a f@szért költöztél a Várba? Nyomorogni, hogy ne menjel el az eszed? A gazdád meg Hatvanpusztán pótolja be az elmúlt 40 évet kamatostul? Plusz Moszkva anyácska vár benneteket tárt karokkal, Burjátföldön megtapasztalhatjátok a normalitást. Mi meg hülyék azt hittük, igaz, amit ígértek: nemsokára utolérjük Ausztriát! Most meg örüljünk, hogy csak hazudták!
Eladott Ország
Mindig van lejjebb, iden vagy jövőre Bulgária is megelőz minket a vásárlóerőparitáson ( PPS) számolt lakossági fogyasztásban, tehát akkor a legutolsók leszünk az EU-ban, majd irány Albánia szintje, utána elhagyjuk Európát és "utolérjük" Argentinát , Venezuelát esetleg Burkina Faso-t vagy Sierra Leonet... , van még dolguk az elvtársaknak, lopnak is rendesen, dolgoznak saját zsebre rendületlenül, mintha nem lenne holnap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.