Ellopták a siófoki árva kutyák másfél tonnás gulyáságyúját a helyi állatmenhelyről. Nyilván a színesfémtartalma miatt szúrták ki az elkövetők, akik feltehetően teherautóval álltak be a telepre a lelakatolt bejárati kapu felfeszítése után és felemelhették a másfél-két tonnás üstöt.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: media1212
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Quijote
@csutak: ugyanazt gondolom mint a mnyp-nál: a szabályokat kell megfelelően meghozni!!
oregjani
Magyarországon néhol chicagói állapotok vannak. Rendőrségünk, meg oda megy, ahova a politika küldi Őket. Persze az ügyészség és a bíróságok sem különbek. Lényeg náluk a jó meleg szolgálati iroda és a javadalmazás! Persze tisztelet annak a kevés kivételnek akik talán vannak a lakosság szolgálatára. Persze ennél ,sokkal veszélyesebb a Jogi Maffia, mely egyik ága az üldözetlen fehérgalléros bűnözésnek.
KöBüKi
A rendőröket az utakra küldik beszedni az adót.!Ebből csak ritkán van baj.!
A gárdára nemhogy szükség van,hanem minden településen meg kell szervezni.!Mer azok a cigányok amelyek nem a telepeken laknak azokkal nincs baj.Azok betelepültek a falvakba hogy elkülönüljenek a többitől,nem is követik azokat.!A telepeket pedig éjjel és nappal őrizni kell,és meg fognak szünni a lopások és egyéb zsiványságok.Sőt azok pár hét után elköltöznek a telepről másik faluba a rokonokhoz,mert nincs mit enni és fáznak,mert fát sem tudnak lopni.!És ha mindenütt rajtuk a szemünk akkor elmennek még az országból is.!!!!
szaboria
@KöBüKi: Vagy újból vándor cigányok lesznek én még emlékszem az ekhos szekerű cigányokra.
oregjani
KöBüki ne álmodozz ! Akkor mi lesz, ha cigányok összefognak a zsidókkal hisz egy acéljuk!
MNG
@oregjani: már összefogtak ne aggódj. A zsidók csicskásai a cigók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.