Növekedett a munkanélküliek száma az előző év negyedik negyedévében. Tavaly az utolsó három hónapban a 2009-es adatokhoz képest 4,5 százalékkal többen voltak állás nélkül. Ez azt jelenti, hogy 2010. utolsó harmadában már 462 ezren szerepeltek a nyilvántartásban munkanélküliként.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ez valami komcsi hiszti lehet csak! Vekker megmondta, hogy lesz itt munkahely dögivel, válogathatunk mis. Tehát lesz itt munkahely!!! És kuss mindenkinek, aki mást mond, ír. Mert jön Anyamari....
szaboria
@coyote3: Bizony már az eltelt nyolc hónap alatt nagyon soknak lett munkahelye a csókos állásokba.
zsbela
"462 ezren szerepeltek a nyilvántartásban munkanélküliként." - és hol voltak, hol vannak azok, akik már vagy még nem szerepelnek, szerepeltek a nyilvántartásban???
nmaria
@zsbela: Dolgoznak, csak éppen a feketén, és ezzel kellene foglalkozni, nem a médiatörvénnyel, az emberek nagy részét az érdekli, miből fog megélni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.