A reálhozamok kifizetésére még várnia kell azoknak, akik visszalépnek az állami nyugdíjrendszerbe, és nem is minden pénztártagnál tudják még, hogy mekkora összegről van szó.

Feltöltő: Csubaka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindenlében
@csutak: Nem ismerem André Kosztolányi könyvét, tehát nem tudom mi váltotta ki a kacagást, ám a véleményem az, hogy az írott szót sem kell mindig szentírásnak tekinteni, a gyakorlat sokkal fontosabb.
csutak
@mindenlében: Könyve fellelhető ezért nem lövöm le a poént.
Tessék elolvasni!
A könyv elolvasása után bizonyosan másképpen fogod látni a tözsde világát!
mindenlében
@csutak: „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
Ezt "tanultam" Kosztolányitól, az értelmezése, meg gyakorlati alkalmazása kinek-kinek izlése szerint
csutak
@mindenlében: Ezt is mondta:)
De ő hosszú távra gondolkodóknak ajánlotta a tőzsdét.
A shortolás igen jó dolog bennfentes információkkal rendelkezőknek, de egy átlag polgár akkor jár jól, ha olaj vagy távközlési cégek (nagyok!) papírjaiba fektet és vár minimum tíz évet.
mandiner
Hát ez a téma engem is szerfelett érdekel....tegnap kaptam meg az elszámolást az OTP-től....de csak az össz hozam van rajta...nem a reálhozam, ami ugye az infláció feletti rész.....de azt már megkérdezték hogyan kérem vissza a nem tudom mennyit))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.