Váratlanul jelent meg a magyar közlöny mai számában az a villamos energia egyetemes szolgáltatói árszabályzását tárgyaló rendelet, miszerint a mai naptól drágul az áram valamennyi hazai háztartásban. Az országos összehasonlító ár, amely alapvetően az árambeszerzés elismert költségeire vonatkozik 15,97-ről 17,17 forintra emelkedett. Ezzel párhuzamosan a szolgáltatói árrés szolgáltatóként differenciálttá változik, sehol sem emelkedett a korábbi inflációkövetéssel megegyező mértékben. Az egyetemes szolgáltatásban érvényesülő áram kb. 6-7%-kal emelkedik ezzel....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Van 1-2 furcsaság ebben a történetben.Előszőr is az, hogy mindenféle előzetes tájékoztatás nélkül történt egyik pillanatról a másikra, az ilyenről előtte tárgyalni szoktak a szolgáltatókkal.A második, hogy pár hónapja még egészen másról beszélt ez a nagytudású bagázs.A harmadik, hogy mégsem sikerült a határnál megállítani az emelkedést.
Még szerencse hogy nem visszamenőleges hatályú, az meg főleg, hogy nem hárítják át az extraadókat a szolgáltatók.:-)

Tetves köcsögök.
nmaria
@coyote3: Komolyan, mivel eddig minden évben emelkedett, volt mikor kétszer is!
Bugajakab
Ne parázzatok!

Szijjártó megmondta,a FIDESZ szótárában nincs
olyan szó, hogy megszorítás!
Mindez biztos valami félre értés lehet.
Január
@Bugajakab: Akkor túlélted, remélem mi is túléljük. :)))), ezt a néhány évet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.