Nem csillapodik a debreceni műkorcsolya versennyel, a polgármesterrel és annak a lányával kapcsolatos vita, amit egy felbőszült anyuka indított még 2010 elején. A legutóbbi versenyen a szervezők két részre bontottak egy nevezési kategóriát, egyesek szerint azért, hogy Kósa Lajos, fideszes polgármester lánya, Eszter könnyűszerrel nyerjen. A politikus és a helyi sportcentrum vezetője cáfol.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Atomqkac azaz EbUraFakó
Hihetetlen, hogy ez a köcsög Kósa még a sportban sem ismeri fair playt. Szégyellem, hogy bármi közöm van Debrecenben, ahol egy ilyen undorító alak ennyi ideig polgi tudott maradni. Csak az nem világos igazán, hogy ki csap be kit? Ugyanis, ha később esetleg, talán, netalán, véletlenül a Kósa leányka eljut valamilyen nagyobb versenyre, ahová nem ér el a Papa kacsója és ott kurvára elhasal, akkor majd mit mond Kósa apuka a gyereknek?
Ne is törődj velük kislányom, te vagy a világelső, csak mindenki marha és össze esküdött ellened a nem fütyiszes közönség.....:PPPP

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.