Hajdu Márton, a magyar EU-elnökség szóvivője csütörtökön közölte: elhalasztják az Európai Unió május 27-re tervezett keleti partnerségi csúcstalálkozóját, és a rendezvényt az év második felében, a lengyel EU-elnökség alatt tartják meg.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Nagyon helyes. Remélem pillanatok alatt elmozdítják ezeket a minősíthetetlen, gátlástalan férgeket. A maffia szervezetek ezekhez képest népjóléti intézmények, a maffiafőnök meg egy Teréz anya!!!!
furfang
Ti a vágyálmaitoknak örvendeztek elvtikéim, a cikk nem erről szól csak ezt szeretnétek!
Nem baj! Hála Istennek eddig minden ábránd hiúnak bizonyult.
Csizmás Kond
Az egész EU-s csúcs egy nagy maffia, van aki akarja és van aki nem.
bra048
@furfang: Mit is ír a hogyishívják ? Állítólag a laktanyai örző-védőket igazi magyar katonákra cserélték ki. Csak nem fél Viktor valakitől ?
szaboria1
@furfang: Csak egy kérdés a Szíjgyártó fizetése nem csipi a szemedet? Mert itt kezdődik a nagy átverés 2 milla felett senki nem kereshet az állami intézetekben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.