"Tanárverés | Gyorsított eljárásban tárgyalta a Kiskunhalasi Városi Bíróság annak a 18 éves diáknak az ügyét, aki február elsején fojtogatni kezdte tanárát. A diák szerint csak „hülyéskedtek”, a pedagógust szemmel láthatóan megviselték a történtek. P. Richárd egy év felfüggesztettet kapott. "

Forrás: baon.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Nem felfüggesztettet adni hanem 3-4 hónapra sittre küldeni akkor megtudnák tisztelni a tanárokat. Az elrettentő példát kellene előtérbe helyezni.
nyanya001
amint a képen látszik a fojtogató
nem más mint barnabőrű
Sííva
Miért? Mit vártál? Senki más nem merne így viselkedni! Az én gyerekem nem mert volna ilyet tenni, mert úgy ellátom a baját, hogy megemlegeti! Akárhány éves is!!!
Feraj49
@szaboria1: Nem felfüggesztetett adni,hanem letöltendők.Az ítéletet az iskolában a diákok előtt kihirdetni,sőt a faliújságon állandósítani az ítéletet./nem két hét után levenni/Tovább megyek ,ország közép és általános iskoláiban sem ártana elhelyezni intő példaként.Talán megszűnne ez a most már "hagyománnyá" vált "gyerekcsíny".A tanár tekintélyének már így is annyi az iskolában a gyerekek előtt. Szögi tanár úr talán megtudna bocsájtani a gyilkosainak? Esetleg a családja?
szaboria1
A regionális tv műsorban a diákok elmondása szerint a szakoktatót fojtogatta és ráadásul már volt két bicikli lopása is, miért kell az ilyeneket próbaidőre bocsátani.
Dr.luigilongo60
3 év letöltendőt simán adtam volna neki ,legalább börtön fokozatot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.