A XI. kerületi önkormányzat weblapjának egyik bűnügyi közleményében az ismeretlen elkövető vélt roma származására tettek utalást, holott ezt a törvény tiltja - írja a Roma Sajtóközpont (RSK).

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@nyanya001: A cigányokkal szemben az ellenszenv óriási a magyarok,de más nációk körében is.Ez nem a véletlen müve,tettek is érte bőven.!
A cigány ha külországban elkövet valamit a jegyzőkönyvbe azt iratja hogy magyar.!Igy aztán a magyarok hire is tiszta "pozitivum"!
csikknorisz
@nyanya001: Na igen, pl. egy kinairol igen nehez lenne szemelyleirast adni etnikumra valo utalas nelkul. Azt se irjak, hogy ez melyik torveny melyik reszet serti, csak hogy ket fityfiritty 14 eve azt mondta hogy torvenyserto, oszt jonapot.
Dr.luigilongo60
Eszem megáll,Ők mindig csak akkor cigányok, mikor áldozatok?
A kurva életbe már, költöztessék oda a Rózsadombra egy kicsit őket, hogy nagyjaink személyesen ismerkedjenek velük és élvezzék áldásos tevékenységüket!!!!!!!!!!!!!
kiskalács
Ez VICC??!! vagy amiről nem beszélünk az nincs is? Strucc politika remek csak így tovább, és mi leszünk a kisebbség és nem a CIGÁNYOK!
Dr. Akula
Már korrigálták a cikket! Vajon a kirabolt, lelkileg megtört károsultakról is ilyen gyorsan gondoskodnak??? HÁNYINGER!
csikknorisz
Felmentem ennek a roma sajtokozpontnak a honlapjara, hatha bovebben leirjak, mifele torvenyrol van szo, vagy valami konkretumot. Nos, semmi. A hireket megnyitva 2007.novemberi a legfrissebb. Tehat eleg, ha pampognak egy sort, hogy torvenyserto, es ha ok mondjak, ugy is van, mindenkinek ahhoz kell tartania magat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.