A Kereszténydemokrata Néppárt ifjúsági szervezete szerint elszomorító azt látni, hogy mondvacsinált indokokra hivatkozva, több mint 20 évvel a diktatúrából történő szabadulás óta a mai napig több száz utca, tér van elnevezve a kommunizmus tömeggyilkos rendszerének vezetőiről, kiszolgálóiról, eseményeiről és szimbólumairól Magyarországon.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@alfás: Mind a kettő szerepel,szerepelt a tervükben! Csak van a hol nem jött be.Pl Vietnam.De a barbarizmusuk nyomait ma is nyögik a vietnamiak!
Csizmás Kond
Lehet piszkálni, bolygatni, kiforgatni de igenis volt kommunizmus, és még ma is van nem is egy-helyt. Az, hogy azt nem ismerik el, mert az nem a szó szoros értelmében működik úgy mint ahogy meg van írva, az ismét arra vezethető vissza, hogy dilettáns emberek hozták létre és ma is azok próbálják megalkotni.
Szégyen de való.
Feraj49
@Csizmás Kond: Kedves Csizmás!Szerinted helyénvaló 20 év után is ilyenekkel foglalkozni! Az elmúlt 20 év áldozatairól kellene , hogy szó essen,meg a mai élő emberek problémáival,és nem a kommunizmusról.De ez a kampány csak "fedő" tevékenység.Jó újra és újra elővenni,és a sajtó is tud miről cikkezni.Emlékezz az Amerikaiak is az állampolgáraikat a kommunizmussal riogatták.Nem tudták mi az,de féltek tőle!Akár a mai vezetőink.Hisz "elmegy a vagyonuk" amiért "keményen megdolgoztak"!
coyote3
Nem veszik észre, hogy vekker épp a kommunizmust másolja?
gabrella
Politikai gazdaságtant tanultam anno. A kommunizmus fogalmát jól ismerem: teljes egyenlőséget jelent az emberek között, kiiktatva a pénzt.
A szocializmus volt meg, a következő lett volna a kommunizmus de ez csak illuzió lett.
másvirág
Kommunizmus soha nem jött létre a világban ! Megmondaná nekem valaki,hogy az ismeretlentől,vagy a jelenlegi helyzettől féljek e jobban ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.