Hétfőn megkezdi munkáját az a parlamenti albizottság, amely az államadósság növekedésének okait vizsgálja. A testület a költségvetési bizottságon belül jön létre, és azt vizsgálja majd, hogy az elmúlt nyolc évben kik hoztak olyan döntéseket, amelyek az ország eladósításához vezettek.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Wattman
ugyan már... annak a bizottságnak adnak pár milliót és az igazi tettesekre sosem derül fény.. esetleg valakire vagy valakikre rákenik az egészet aztán jólvan... undorító mocskos banda az a baj hogy már későn kezdenek gondolkodni és már túl későn derülnek ki a végkielégítések a "multiknak mi fizessünk" projekt és még sorolhatnám... késő túl késő de ez jellemző a magyarokra
Wattman
megmondom én mitől nőtt az államadóság.. attól hogy olyan emberek gyülekezete van abban a szép palramentben akiknek halvány fingjuk sincs az egészről merem állítani némelyiknek a 8 osztálya van meg csak annyit tudnak hogyha valamiről dönteni kell igennel nemmel vagy tartózkodni lehet szerintem "ecc pecc kimehecc" játékkal "spekulálnak" :-DDD ott ülnek és röhögnek azon hogy a becsületes embereket a nyomorba döntik ülnek s röhögnek miközben padlóra tették az országot s kapják érte a több százezres illetve milliós fizetést... hogy mire alapozom mindezt? arra hogy egyszerűen képtelenség az hogy egy olyan országban ahol kismillió párt van így padlótfogjon ez csak úgy lehetséges ahogy a fentiekben összefoglaltam
szaboria1
Ez is csak egy porhintés nem képesek ténylegesen irányítani 9 hónapalat semmit sem tudnak a lenyúláson kívül fel mutatni. Miért tüntették el az internetről az átadás átvétel anyagát? Az átadó kormány feltette, ők meg egy hét után már el is tüntették! Így lehet mocskolódni.
nyanya001
A legtöbb államadósságot a Polgármesteri Hivatalok lapátolták össze!
Az elmúlt 4 évben 90 %-ban Fideszes vezetésűek a hivatalok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.