A Lehet Más a Politika szerint a szánalmas parlamenti teljesítményt félelemkeltéssel kompenzáló Jobbik parlamenti képviselője hétvégi erőszakos akciójával végleg méltatlanná vált arra, hogy a Magyar Országgyűlés tagja legyen.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Elsősorban az LMP-nek kellene távozni,és az oda menekült és bukott SZDSZ-s csapattagoknak.Az új nevetek Lehetek Meleg Politikus !!! Ez régen kizáró ok volt,sőt még ma is néhány országban.Vonuljatok fel az elnyomott falvak lakósai mellé állva.Ne Bp.-ről osztogassák az észt.Rendőri biztosítás mögé bújva.
KöBüKi
@silber13: Sajnos nem,bár igazad lenne.!!!
A zsidók kezében van a magyar kereskedelem,mert kb 14-15 éve az israeli bankoktól behozott pénzekkel nagyon sok bástyát épitettek az igy kovácsolt előnnyel.!A magyar ipart és mezőgazdaságot teljesen megnyomoritották,elszegényitették:!!!!!Ha körülnézel és felteszed az alábbi kérdéseket rájössz!!1 kg élő sertés 310 ft.Feldolgozva::a legolcsóbb része is 700.Én amit eladok termékem:egy pár 320 ft,a boltban 860-ért köszön vissza rám.!Ragozhatnám reggelig,tej,kenyér,stb.!
Cigánykérdés: 24 évig laktam a portámon ugy,hogy a kertünk végében kezdődött a cigánytelep.És volt rálátásom hogy hogyan élnek,milyen gondolataik vannak,és hogyan viselkednek.
És a több évtizedes tapasztalataim bizony erre adnak okot.!Én nem tartom magam rasszistának,de a zsidókat és a cigányokat igen.!Mert a tisztességes munkának nincs becsülete,a spekulációnak,az élősködésnek viszont IGEN.!
Yeromos
@KöBüKi: Ettől függetlenül Zagyva egy tanulatlan bunkó, a Jobbik szégyene,
KöBüKi
@Yeromos: Kétségtelen hogy vannak hiányosságai,de nem biztos hogy a finomkodásnak most van itt az ideje.!Láttam a videót a gyöngyöspatai helyzetről és kinyilt a zsebembe a bicska.!
dr. prédikátor
@KöBüKi: Abban igazad van,hogy nem kell velük finomkodni.De azért egy országgyűlési képviselőnek illene tudni hogy hol a határ.
szaboria1
@KöBüKi: A szomorú ebben az ügyben az, hogy rossz helyre mentek. Az apa magyar az elhalt felesége volt cigány és 3 gyermekkel él a tanyán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.