Minden jel szerint Stohl András újra a csúcson van, már ami a szakmai sikereit illeti. A tavaly ittasan és drogosan súlyos autóbalesetet okozó színészt visszafogadta a közönség a kegyeibe, amit sokasodó színházi szerepei és a havi közel 2 millió forinttal dagadó bankszámlája bizonyítanak a legjobban. Egy felmérés szerint szerint Magyarországon az alapfokú végzettséggel rendelkezők bruttó átlagos jövedelme 130 ezer forint, főiskolai diplomával ennek több mint dupláját, átlagosan 277 ezer forintot lehet keresni havonta, egyetemi végzettséggel átlagosan közel háromszorosát, bruttó 344 ezer forintot. A posztgraduális végzettséggel rendelkezők átlagos havi jövedelme bruttó 453 ezer forint....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
Van véleményem Stohl tettéről, de azt majd a bíró "megméri"!
Minden csibészsége ellenére százszor szimpatikusabb Szíjjártó Brutális Péternél!
bandolero
@Kutyafüle: szegeny Stohl agyon dolgoztatjak,akkor is biztos az" ejjszakai muszakbol" jott,es elaludt a volannal.Az ilyen emberek miatt halnak meg orszagszerte naponta 40-50-en .Es ebben semmi "rosszindulat" ahogy fogalmaztal draga Kutyafule.Egy becsuletes munkas ember 2-ev alatt sem keresi meg ezt az osszeget.Ezeket meg kell fizetni,hogy legyen piara meg drogra penze. Meg csak annyit, te melyik brigadba dolgozol?
bandolero
@Kutyafüle: szegeny Stohl agyon dolgoztatjak,akkor is biztos az" ejjszakai muszakbol" jott,es elaludt a volannal.Az ilyen emberek miatt halnak meg orszagszerte naponta 40-50-en .Es ebben semmi "rosszindulat" ahogy fogalmaztal draga Kutyafule.Egy becsuletes munkas ember 2-ev alatt sem keresi meg ezt az osszeget.Ezeket meg kell fizetni,hogy legyen piara meg drogra penze. Meg csak annyit, te melyik brigadba dolgozol? Mert az a brigad meg nem alakult meg.
TASzSz
Szépek a számok! Posztgraduális...?! Ha-ha! Átlagosan? Dunántúl?! Vagy a VASFÜGGÖNYÖN túl?!
bandolero
@Kutyafüle: veletlenul nem te tanitod Stohl ANDRIS

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.