A nyolcadik kerületi Fidesz meghozta a világ egyik legviccesebb és egyben legszánalmasabb rendeletét. Aki kukázik, az fizessék. 50 ezer forintra büntethető minden állampolgár, aki belenyúl egy kukába, és onnan kiemel valamit. Önmagában a rendelet azért édes-szomorú, mert azt feltételezi a kukázás valami előjog, amit azért csinálnak az emberek, mert az jó nekik, de mivel kényelmetlen a többségi társadalomnak elveszik ezt az előjogot. Vajon a javaslat elkészítőinek megfordult az agyában, hogy akik kukáznak nem jókedvükben, teszik ezt? Egyben vicces is, mert kegyetlenül betarthatatlan az egész. Minden kuka mellé rendőrt állítunk? Biztos a kukázás a nyolcadik kerület legfontosabb problémája? Ma a Baross utca és a József körút sarkán, tüntetést szerveztek többen a rendelet ellen, ahol megjelent a helyi működő ellenzék az LMP és az MSZP 8. kerületi képviselői, a Város mindenkié csoport, pár Zöld Baloldalos, és több LMP-s parlamenti képviselő is, majd együtt kukáztak. A rendőrök (szegények), a rendeletet betartva 7 embert előállítottak kukázás egy embert folytatólagosan elkövetett kukázás, míg egy embert kukázásra való bujtogatás miatt. Ezután csupán annyit tudok mondani, vigyázz magyar, ha kukába nyúlsz!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

propcp
(Szegény) birka rendőrség nélkül minden ilyen hülye ötlet csak hülye ötlet maradna.
Lassan a "csak a munkámat végzem"-(nincs értékrendem, nincs emberségem, nincs felelősségtudatom, semmim, csak a munkám) emberek egy külön elmaradott, de fegyveres fajt alkotnak.
Az erőszakos hülyeség....az már közveszély.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.