Minden nemzet egyszeri és megismételhetetlen érték, senki nem adhatja az emberiségnek azt az értéket, ami a magyarság, csak mi - jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Borsod megyei Putnokon szombaton, a turulszobor avatásán.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
Ahhoz, hogy megmaradjunk, mint nemzet meg mint magyar, előre kellene haladni és nem vissza a múltba. Itt az ideje a tovább lépésnek. Igaz a múlt nélkül nincs jövő de amikor űrhajók szaladgálnak a világűrben, nem a Horthy-korszak visszahozásán kellene fáradozni és visszakacsingatni a cseléd világba, hanem demokráciát építeni, melyben az emberi érték az egyik legfontosabb és tisztelni kellene azokat a választópolgárokat, akik megadták erre az őrjöngésre a lehetőséget. Lehet nemzeti értékről karattyolni, ha mindent megtesz a kormány azért, hogy mégse érezze az ember milyen fontos a nemzet a számára és fordítva. Ki tartozik a nemzet fogalmába vagy mi tartozik?
Dr. Akula
@batukán: a nemzet fogalma kimerül náluk az öntömjénezésben, meg vagyonuk gyarapításában. A többi csak üres demagógia, meg lózung.
profon
Darwin a fajok eredete, című műve jutott eszembe ! Vajon miért ???
Csizmás Kond
@batukán: Ahhoz, hogy megmaradjunk és tovább létezzünk meg kell őriznünk szokásainkat, viseletünket, hagyományainkat, törvényeinket....és nem a Horthy-korszak meg a cselédség a meghatározó, az csak egy inkább rosszindulatú megjegyzés.
coyote3
Na meg olyat sem adhat senki mint a pirézek....
Ha ezt a Semjént mutogathatnám egy üvegkalitkában milliomos lennék.
marlin
@batukán: Látom a "jövőt"!!
Csacska Macska bőgatyába, karikásostorral csapkod!! :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.