A kormány szerint a növekvő üzemanyag árakkal kapcsolatos problémát adópolitikával nem lehet megoldani - fejtette ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára a parlament számvevőszéki és költségvetési bizottságának szerdai ülésén, amelyen a kormány és a bizottság elutasította az MSZP-nek az üzemanyagok után fizetendő jövedéki adó mérséklését javasló a törvénymódosítását.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
@szaboria1: @brumi58: Csak feledékenyek.....
szaboria1
@coyote3: Cavintont nekik, vagy Lucetámot.
kacsa0707
Éljen a környezetvédelem!
Adót kell emelni emberek a tiszta környezetünkért.
dr. prédikátor
@szaboria1: Nem ciánt akartál irni?mert ezek ellen már csak az használ!!!
marlin
2009. márc. 12. ... Csökkentené az alapvető élelmiszerek áfáját és a benzin jövedéki adóját a Fidesz - jelentette be Szijjártó Péter szóvivő sajtótájékoztatóján ... (Adóhírek)
Itt az idő. . . . . . !!
vukkocska
@marlin: ez az idő már elmúlt. Akkor uszítani kellett az embereket, pedig nem is volt ilyen drága a benzin és az élelem. Miből lenne kormányzati repülő, százmilliós nagyságrendű baráti szerződés, 600.000-es havi bérlet autóra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.