Elcsuklott a hangja Keleti Györgynek, amikor felelevenítette lánya viszontagságait, hiszen ő is aggódott Györgyiért. A volt honvédelmi miniszter négy napon át bújtatta itthon lányát, de most elárulta az igazságot.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vátesz
hogy jönnek a kommunisták a kurvákhoz....jól elkanyarodtatok!
aszta
@vátesz:Kurva nagy szájkarate lett a komcsi szóból.Egy nagy tanulság lett azért az egészből,a google kurva okossá tesz!
pocsaj
@55rubin. Persze hogy azt csinálhat a saját testével amit akar, de az már egy aljasság hogy kerítéssel foglalkozik és más szerencsétlen lányokon élősködik! Apukát meg nem kell védeni, mert nevelnie kellett volna pici lányát és erkölcsi példát mutatni neki. Ha ezt elmulasztotta vessen magára. De az is lehet apuci erkölcsi nívója sem magasabb, így nem is tudott volna jó példát mutatni. Alma nem esik messze a fájától!
keeper
ráfért volna az olasz börtön. kiváltságos ba@szadék. bár ha az én hülyegyerekem lenne én is kihoztam volna ha tehetem.
keeper
Szolzsenyicin mit írna most a keresztény etikáról az egész világot behálózó gyermek molesztálások kapcsán? mizu a szégyennel és az emberi méltósággal? általánosítani minden oldalról lehet....qxy respect édesapádnak. sajnos sok alkoholistát is szült(nem rá gondoltam félre ne érts) ez a "tiszta ,szabad erkölcsös keresztény világ" amit nem tudtak megszokni a becsületes munkásemberek akik abban a szellemben nőttek fel hogy elég becsülettel dolgozni nem kell elvenni a másét ahhoz hogy tisztességgel leéld az életed.. de itt a rendszerváltás nem a hazafiasságról szólt, csak elmagyarázták az "értelmiségnek" ha át veszik a hatalmat azt tesznek amit akarnak és úgy dől a pénz hogy sosem fogy el(nekik).
Csizmás Kond
Szerintem nem a lánya miatt sírt, hanem a saját elmulasztott neveléséből kialakult helyzet miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.