Elnézést kért Lázár János, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, Hódmezővásárhely polgármestere a városi közgyűlésben 2008-ban elhangzott - mint mondta - félreérthető mondatai miatt, amelyekről szombaton került fel az internetre egy hangfelvétel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Nápolyi: Ha mégegyszeri elolvasás után sem érted akkor újrafogalmazom....:))
Nápolyi
De lehet már az is luxus, hogy nem mezítláb járok , mert van cipőm és csak kicsit fázik a lábam mikor elmegyek dolgozni azért ,hogy letudják vonni a megfelelő százalékú adót ahozz, hogy gyarapodjon az éppen hatalmon lévő kormánytagok megélhetőségéhez szükséges összeg.
Nápolyi
Ja Bocs félre értés! Szerinted márc 15.én Miből finanszírozták a tapsot. A saját betétszámlából? Vagy közpénzből! Tudom ez is hazugság! De mi az igazság?
Csizmás Kond
@Nápolyi: Nincs igazság...de van aki mégis mindig azt keresi.
Nápolyi
Eggyépként furcsálom, hogy a te értelmi képességeddel nem értetted az iróniát a mondani valómban!
Nápolyi
Úgy érzem kereshetem az igazságot, mint Magyar állampolgár. Tudom annak unalmas ez aki jókor volt jó helyen. Bocs ez is csak irónia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.