Kósa Lajos ügyvezető alelnök szerint a szocialisták hamisították meg a Lázár-féle hangfelvételt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Ez a kósa olyan egyszerű, mint egy faék. Ahelyett, hogy fogná a pofáját, ugat! Bocs a stílusért, de ez nagyon kiverte nálam a biztosítékot.
coyote3
Ennek a kósának aztán van bőr a pofáján! Ő beszél hamisításról!!!! Ő beszél összemosásról és szókiemelésről. Beszél manipulálásról. Egyszerűen hihetetlen , nem találok szavakat!!! És pozitív lépésnek nevezni egy város nyakig eladósítását, az már tényleg túl megy minden határon.
adrenalink
Lajosom! Hát nem tanultál a média törvény csődjének kommunikálásából? Akkor is azzal kezdtétek, hogy a mocskos szocik rohangáltak Brüsszelbe lejáratni benneteket! És a végén kiderült, hogy még a saját "családotok" is ellenetek szavazott! Dolgozz még egy kicsit a mostani problémán, de inkább Qssoljál!!!
csutak
Ha vágott a felvétel akkor semmi más nem történt, mintsem a fideszt saját módszerével döngölték a talajba:)
Ők voltak azok az aljasok, akik nyolc éven keresztül csak azt mantrázták egy komplex szövegből, melyet ők saját érdekeik végett fontosnak tartottak!
Szóval most sok : 1 az ellenfél javára:)
sasi1115
@csutak: Ezt nevezik vágottnak? Nem egy mondatot idéztek ettől a becsületes embertúől, hanem hagyták hogy emberségből példát statuáljon több mondaton keresztül. Összefüggően.
Fanok ez nem megvágás, azt a kormány csinálja. Megvágás az "el lehet innen menni" volt.
Ez sajnos a szomorú valóság, amit az ember érez valóban amindennapokban, de hogy ezt még ilyen cinikusan ki is meri mondani.
Ráadásul a 2008 sem annyira gond, mivel a költségtérítések korábbi nehézsúlyú világbajnoka vitathatatlanul ő volt:

"Lázár: Járt nekem a 18 milliós költségtérítés
Csak annyi pénzt vett fel, amennyi jár neki - így kommentálta Lázár János fideszes képviselő azt, hogy a 2002-2006-os ciklusban az Országgyűlés honlapjának tanúsága szerint a legnagyobb összegű, 18 millió forintos költségtérítést vette fel."

Szóvalne ő határozza meg azt, hogy ki mennyit ér.
Mert amennyi pénzt ő már politikusként "összedolgozott", annyit a munkája nagyon nem ért. Hogy emberileg mennyit ér, azt meg a mostani ügyből és az S8-as lézerblokkolós ügyből is láthatjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.