Orbán Viktor kerüli a Novák Katalinnal és Varga Judittal kapcsolatos témákat, de most végre nyilatkozott mindkettőjükről.

Orbán Viktor ezt tette Novák Katalinnal és Varga Judittal lemondásuk után – "Ezt a barátságot nem is akarom megtagadni"

Fotó: Facebook/OrbánViktor

A Blikknek adott exkluzív interjút Orbán Viktor és nem utasította vissza a volt köztársasági elnökkel és az igazságügyi miniszterrel kapcsolatos kérdéseket. Kiderült, találkoztak-e a lemondásuk óta.

Persze, természetesen beszéltem mindkettőjükkel. Katalinnal régebben, amikor túl volt ezen az egészen, akkor leültünk inni egy kávét. Mégiscsak, a mi politikai táborunkban vannak személyes érzelmek, nem szoktunk erről beszélni, mert nem tartozik ez a nyilvánosságra, de barátságok vannak a jobboldalon. Nem egyszerűen munkatársak vagy kollégák, hanem barátok is vagyunk. És ezt a barátságot nem is akarom megtagadni Novák Katalinnal. Nem volt kellemes beszélgetés. Az igazságügyi miniszterasszonnyal gyakrabban találkozom, kíváncsi vagyok a véleményére, vannak ügyek, amelyekben kifejezetten számítok a véleményére most is. Nagyon ritkán kerül Magyarországon előtérbe olyan felkészült, tapasztalattal rendelkező, európai kitekintésű politikus, mint Varga Judit, úgyhogy én igyekszem az ő tudását bekötni valahogy a saját döntéseimbe

- mondta Orbán Viktor a Blikknek adott exkluzív interjújában.

Forrás: Blikk.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Egy szóval, még szóba áll velük, s nem hagyta az út szélén egyiket sem!Sőt Varga Judittól, az asztalos inastól még tanácsokat is kér!Ugye milyen humánusan járt el velük, ez olyan emberi hogy , na!Díjazza azt hogy helyette véget ért most legalább is egy darabig a politikai pályafutásuk, benne nem volt annyi vér a pucájába hogy kiálljon és azt mondja, hogy én mondtam azt a miniszternek és az elnöknek hogy adjon kegyelmet a pedofil református embernek, nem leszek hálátlan!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@rücsü41: ner péter viszont simán feláldozna, ahogy a feleségével is tette
kereső
" Az igazságügyi miniszterasszonnyal gyakrabban találkozom, kíváncsi vagyok a véleményére, vannak ügyek, amelyekben kifejezetten számítok a véleményére most is. Nagyon ritkán kerül Magyarországon előtérbe olyan felkészült, tapasztalattal rendelkező, európai kitekintésű politikus, mint Varga Judit, úgyhogy én igyekszem az ő tudását bekötni valahogy a saját döntéseimbe"... a feltétlen lojalitást kihagytad.
Varga Judit politikai karrierje még nem ért véget, meglássátok feleim.
Őrnagy
@kereső: "Varga Judit politikai karrierje még nem ért véget, meglássátok feleim."
Ez bizony igaz lehet. A Messiás MP politikai karrierje akár hamarabb véget érhet, mint Varga Judité!
Majd meglátjuk. Egyikre se vennék mérget.
Toller Béla
Hihetetlen, és nem is hiszem, hogy ennek a fickónak lenne lelkiismerete...Nincs ! De a talán azt hiszi (a napi közvélemény kutatások alapján), hogy elvárnak tőle valami gesztust a nők felé ...Hazug, álságos és cinikus gazember ez !
Peller Anikó
@Toller Béla: Mivel ő adott utasítást a kegyelmes asszonynak. Így a két nőivarú vitte el a balhét.
Havanagi
Hát hogyne! helyetted mondtak le, áruló!!!Különben meg egyiket sem sajnálom,nem használtak,hanem ártottak a nemzetnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.