A szakmai szövetség a kovászolt kenyeret népszerűsíti. Egyre több pékségben veszik elő a régi recepteket. Ez a kenyér drágább, de jóval tartósabb is.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@dragonita: Ezt én is elmentettem, köszönöm a linket:))
dragonita
@nyanya001: Kérek ám belőle, ha sütsz :))
Bugajakab
@dragonita: @dragonita: Molett vagy?:-(((

A kovászt hogy kel csinálni?
Én is sütögetek géppel, de kicsit másképp.
dragonita
@Bugajakab: Én nem szoktam kenyeret sütni, de megyek nyanyához majd enni. :)
Aki ismer, tudja, hogy nézek ki. :)
Atha
Végre ismét ehetünk normális kenyeret!
Hajrá, én örülök a kezdeményezésnek!

@dragonita: Hogy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.