Orbán Viktor szerint korábban csak diktátumokkal kormányozták az országot, ma azonban már megkérdezik az embereket. 91 százalék ért egyet azzal, hogy a kötelességeket és a jogokat is deklarálni kell az alaptörvényben. Ugyanilyen többség ért egyet azzal, hogy alkotmányos garanciákra van szükség a jövő nemzedékek védelmére, így korlátozni kell például a kormányok kezét, hogy ne adósítsák el az országot - fejtegette a miniszterelnök parlamenti beszédében.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
Akkor lesz gond, ha a nép is majd elárulja, hogy mit akar Orbánnal!
overdose1
Nem lesz kevesebb már most kevesebb az adó miatt maguknak 500-ezer hazug mocsadék a fidesz folytassa a Gyurcsány szar politikáját hányok az egész kormánytól forduljanak föl
overdose1
91% miről beszél a 10% 91%-a egy kérdés semmi több miről beszél miért nem munkát teremtenek az emberekkel kellene törödni nem ilyen marhasággal amit művelnek
halsáska
Már szarul élek,!! Szeretnék MÉGSZARABBUL élni,minden tisztelet NÉLKÜL -A nép !!!
Sííva
Én például azt szeretném, ha a vállalkozók normális bért fizetnének! Ez a minimálbér csak a politikusoknak jó a saját vállalkozásaikban! Ha ez a népnek elég szerintük, legyen nekik is elég! Nem is kellenének megszorítások! Kb. két év alatt ki lehetne fizetni hazánk tartozását! Azt szeretném, ha csak három gyerekre járna családi pótlék!
De aki 20. életéve alatt szül erre ne legyen jogosult. A gyermekvállalás legyen iskolai végzettséghez kötve, minimum szakközép, szakmunkás képző! Legalább két év folyamatos munkaviszony! Én ezt szeretném, ez sem nagyobb hülyeség, mint a nép nevében nyilatkozni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.