Orbán Viktor a Békemeneten tartott beszéde kapcsán jelentette ki a legfontosabb meggyőződését, ami hazánk jelenlegi helyzetét illeti.

Beszéljünk egyenesen – Orbán nem kertelt, szerinte ez az, ami életet ment

Fotó: Facebook/OrbánViktor

A miniszterelnök úgy látja, hogy egyenesen életet ment, ha rá szavaznak az emberek.

Beszéljünk egyenesen! A Fidesz–KDNP-re leadott szavazat ma életet ment. Június 9-én: csak a béke, csak a Fidesz

- tette közzé Facebook-oldalán Orbán Viktor.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ha a miniduce nyer, akkor van remény nekik , pénz az nincs, csak a "családnak" meg a NER-nek. Hallgatva, soha nem volt még fontosabb nyerni, hisz a tét számukra soha nem volt ilyen magas. A lopott holmival nem szeretnének elszámolni, sem most, sem 26-ban. Ez az igazi tétje 2024 június 9.-nek!
Orbán beszéde után a tömeg az orosz nagykövetség elé vonult, hogy követelje a háború azonnali leállítását és a békét - minden jó sorozatban van egy alternatív valóság rész... na itt Orbániában ez lenne az. Olyan háborús beszédet mondott, mint Mussolini a háború kitörése előtt. Csapatok, rendfenntartó erők, magyar fiatalok a háborúba, halottak,mindenki elveszíti házát, életét, gyerekét. Brüsszel így akarja,na meg Soros, Világbéke akkor lesz,ha ő győz! A jóisten miért nem teszi dolgát? A háborút az oroszok kezdték és annak befejezésére a legtisztességesebb módja az oroszok haza takarodása lenne.
x.com/pointux/status/1796912471032180883/photo/1
"A Békemenetnek nevezett demonstráció azt követeli, hogy a szabad, békés, demokratikus világ adja meg magát az orosz kereszténybarbár tömeggyilkosoknak, hódoljon be, nyissa meg az utat további országok lerohanása, elfoglalása, egy újabb világháború előtt. Orbán egy újabb világégés által reméli átmenteni hanyatló diktatórikus hatalmát és maffiáját."
nepszava.us/budapestet-elboritotta-az-oroszparti-haborus-sotetseg/
Cherry
Hányingerem van ettől a beteg állattól és ennek az elmebetegenek tapsolnak emberek, hát alja nivó
CsipkeRózsa
" A Fidesz–KDNP-re leadott szavazat ma életet ment."

Ezért hanyagolják az egészségügyet?
Nessy
Hurrá! Mehetnek szabadságra az orvosok és szakdolgozók! Minden fidesz szavazó makk egészséges lesz a szavazás után! Aki nem rájuk szavaz, annak pechje lesz, vagy rövidebb lesz a várólista! Édes jó Istenem! Ennyi ostobaság még egy terápiás kutyának is sokk!
Loksmith
Minielnök úr, szedi ön rendesem a gyógyszereket?
telegdilaci
@Pusztai:A saját jólétüket félti nehogy bukta legyen azért minden mocskos eszközt bevetnek az ellenzék és az EU-lejáratására,én szégyellem magam helyette hogy a saját hatalma megtartása érdekében képes ennyi zagyvaságot össze hazudni hogy mindenki háborúba akarja belerángatni Magyarországot,ami egy aljas hazugság manipuláció megfélemlítés,ezeket a rémhíreket normális gondolkodó Embereknek nem lehet újból lenyomni a torkukon az övéinek 2022-parlamenti választáson egyszer már bejött,valószínű hogy a toborzott buszokkal oda terelt bírkameneten résztvevőknek be tudják súlykolni az agyukba,és el is hiszik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.