Egy olyan forgatókönyvet szorgalmaznak, amely minden bizonnyal az oroszoknak kedvező és az oroszokkal higgadt és elnéző, az Ukrajnát támogató országokkal szemben hisztérikus kommunikációt folytatnak. És ezek után csodálkoznak és kikérik maguknak, ha valaki oroszpártinak és oroszbarátnak titulálja őket.

Feltöltő: jojjel
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tökéletesen igaza van a cikkírónak! Más szót, mint "háború, háboúpárti", nem hallasz a béke nagy híveitól! Persze, Oroszország, Kína, Fehéroroszprszág, Szerbia, mind a "béke híve"m csak a szomszédjaival harcolgat egy kicsit! Meg témogatja Putyint, kormányunkkal az élen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Harmincnégy évvel a rendszerváltás után és hatvannyolc évvel az 56-os forradalom után az orosz katonai terjeszkedés és megszállás mellett szervezett békemozgalmi demonstrációt a magyar állampárt. Egy magyarországi választás kampányának középpontjában az oroszok melletti kiállás áll, és az oroszokkal szembeni kapituláció követelésével lehet nyerni.

A béke jelszavával rendezik a háborúpárti tüntetést, amely azt követeli, hogy fejezze be az ellenállást az oroszok által megtámadott ország, adja meg magát és hódoljon be az orosz hódítóknak. Mert akkor jön el a „béke”. Az oroszok békéje. Minden olyan, mintha az ukrán hadsereg támadta volna meg békés orosz szomszédját és harcolna orosz területen.
nepszava.us/budapestet-elboritotta-az-oroszparti-haborus-sotetseg/
Őrnagy
@simmering73: A Gyagyások libkányok kimásztak a pöcegödörből, és ahogy már megszokták, mindent összezavarnának és hahudnak, hazudnak, és csak hazudnak reggel, éjjel, meg este!
Mi mást is csináűlnátok libkány Gyagyás Seggfejek, hiszen csak ehhez értetek!
Őrnagy
@simmering73: A Gyagyás libkány Seggfejek kimásztak a pöcegödörből, és ahogy már megszokták, mindent összezavarnának és hazudnak, hazudnak, és megint csak hazudnak reggel, éjjel, meg este!
Mi mást is csinálnátok libkány Gyagyás Seggfejek, hiszen csak ehhez értetek!
csak úgy....
@Őrnagy: fogadok,hogy az agyadat egy ukrán szervkereskedötöl vetted, ami eredetileg egy bekattant alkeszé volt!
Menőmanó
Aki az oroszok pártján áll, az a háború pártján áll.
A háborút a támadások okozzák, nem a védekezés. Fidkány birkák ezt az egyszerű dolgot sem értik.
Őrnagy
Úgy hallottam a libkány csürhe engedélyt kért Brüsszeltől, hogy szabadcsapatokat szervezzen a libkány kommentelőkből, akik szeretnék megelőzni az általános és teljes hadkötelezettség európai bevezetését (amin Brüsszelben és Londonban már keményen dolgoznak), és már most szeretnének kimenni Ukrajnába a frontra harcolni az Orosz agresszorok ellen. Már júniusban menni akarnak, mert a szaros seggüket erősen izgatja a zabszem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.