Alig néhány gólyafészket foglaltak el eddig lakóik az Alföldön, ahol nemcsak a gólyák, de más messzebbről érkező vándormadár-fajok is jelentős késéssel érkeznek idén a megszokotthoz képest.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
Külföldön tartózkodtak, amikor a kormány bejelentette az új család barát programját!
Dr. Felipe
Egyszerű ez elvtársak. Nemzetünk nagyjai még nem foglalták bele az alkotmányba a szabad tojásrakáshoz való jogot. Ilyen bizonytalan jogi háttérben még nem térnek haza gólyáink de ami késik az nem múlik. A nép akaratának megfelelően a vezír módosító indítvány formájában benyújtja a szabad fészekrakáshoz való jogot ami alkotmányba foglaltatik. Egy fészek, három tojás, három kölökgólya.

Hajrá Magyarország.
Dr. Akula
@Felipe: a legújabb hírek szerint egy ombuccmani határozattal, a békák jogaira való tekintettel, megtiltották az ő fogyasztásukat. A gólyák viszont önérzetesek, és nem akarnak segílykin élni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.