Jövő évtől 200 ezer forintos nettő kezdő orvosi és 300 ezer forintos nettó szakorvosi bért követel a Magyar Rezidensszövetség - nyilatkozta Papp Magor, a szervezet elnöke a Magyar Nemzetnek. Amennyiben a kormány nem teljesíti bérkövetelésüket, akkor fontolóra veszik a csehországihoz hasonló tömeges felmondás lehetőségét....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
@eva1215: Jól van látom ébredeztek.Mégis "Kádár rezsim"-ről szólnak a hírek állandóan,és a kommunizmus áldozatairól!!!Most nincsenek is áldozatok?Létbiztonság, közbiztonság , egészségügy,oktatás stb .stb. minden rendben??!!
eva1215
Feraj kire gondolsz? Én mindog ébren voltam Kádár rezsim ről én semmit nem irtam elvoltam akkor is de a fizuk arányosak voltak mint nővér kerestem 3600 FT ot az orvos 4300-5000 ezret majd jött a váltás ujbesorolás és kezdett az olló nyilni.Mára már teljesen aránytalan minden és ez a baj .Mikor végeztem az volt vagy kifizetek minden tanuló évre X összeget vagy elmegyek oda dolgozni ahová az EŰ rak.Most is az kellene vagy fizet és utána oda megy ahová akar vagy a mi pénzünkön oda teszik ahol hiány van Amit irsz sajna semmi nincs rendben semmi féle biztonság nincs .
Másik óriási hiba .hogy a rendszerváltás óta a poltika tiszta hüje mindennel foglalkoznak (főleg magukkal a sógor a koma a jóbarát ) mind vigye valamire ha marad azt kapja azt vigye a jónép.Megosztott poltika ellenség nem ellenfél fura ez az együtt nem működés kormány ezt a mocskot amit ott szólás szabadság nevén M ária megenged magának ország világ elött még az orosz parlament is meg irigyel minket .Ezek az értelmes minket képviselő értelniségiek .szomorú
feketeözvegy
Ha kicsit türelmesek, nemsokára degeszre keresik magukat.
Egyébként valóban nagyon kevés a kezdő orvosok fizetése, de ha jó szakember annyi lesz a heti zsebpénze mint a havi fizetése.
A minap összefutottam egy szikével, ami egy jóvágású főorvos kezében volt. Seperc alatt elintézett, aztán visszarendelt 3 nappal későbbre a magánrendelőjébe!
A szemem kiguvadt amikor bementem, de nem is ez a lényeg, varratszedés megint máshol lesz.......én meg szaladgálok a városban mint egy töketlen kutya, hogy ne maradjon bennem a cérna......
másvirág
@Bugajakab: Sajnos nem egyedi esetet irtál le! Minél " kelendöb"egy orvos annál nagyobb a zsebe ! (Sajnos.) Mi a biztositék,hogy a mai fiatal orvosok első dolga nem az lesz,hogy folytassák idős kollegáik "dicstelen" munkamorálját? Medgyessy Péter 50%-os béremelése a pedegógus társadalom részére nem hozott kellő eredményt ! Nem tapasztalható 8 -év alatt kimagasló javulás az oktatásban .Legalábbis 50%-os erdményesség semmi képpen.
Feraj49
@eva1215: pont arra amit leírtál 18 óra 15 kor.Nem rég volt a "Kommunizmus áldozatainak napja".Csak egy a bökkenő ,ha nem volt kommunizmus hogyan lehetnek áldozatai?Sulykolják az emberekbe ,hogy a Kádár korszak rezsim volt! /Nem Te hanem néhány T.újságíró/ Néhány külföldről"hazajött" munkakerülő most nagy pofájú próbálja elhitetni velünk.1999-ig miért nem szólt?1999-ig minden működött,még ha időnként rosszul is,de működött.Volt orvos,oktatás,óvodai férőhely,munka és munkahely.Ami megmondtak az úgy volt,és nem hazudozás, négy évente tisztelt állampolgár vagy,választások után már senki,és le vagy sz...va.Sok mindent már leírtad magad is,és örülök,hogy más is így látja ahogy Én is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.