Nem gondolom, hogy rosszat csináltam és hogy magyarázkodnom kéne – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz EP képviselője a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában annak kapcsán, hogy 140 karakterben küldte el a búsba Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököt.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@Disznópofa: Mar tobb mint ezren vannak. Addig a kutyat se erdekelte, mig fel nem kapta a sajto. A negativ reklam is reklam:)
Disznópofa
@csikknorisz: Ismered a fityisz mentalitást:mindenki hívott magával még egy embert........csak Orbán meg ne neszelje, hogy vége az ő népszerűségének, mert egy csicskapolitikus leverte, mint vak a poharat!
a Pepita
Feloldott az emberekben egy gátlást. Azért ilyen mocskosan nem beszélnek úgy általában az emberek. Normál átlag emberekről beszélek persze. Jaj, a Dajcstompi milyen fasza, laza gyerek, akkor én is! A hülyéje nem tudja, hogy ez csak egy szerep Tompi részéről. Kezdik kapisgálni a fiúk, hogy a következő választást az nyeri, aki uralja a világhálót.
nyanya001
@KláriMedgyesi: ATompika ocsmányságát nehéz lesz űberelni!
51kacsa
@nyanya001: Ámen!
@KláriMedgyesi: Pontosan ez a baj, hogy nem veszik észre, hogy ez csak szerepjáték az elmebajos dajcstól. Akit lehet csőbehúznak, s utána jön majd a valóság! Úgy sz@rnak a fejünkre, ahogy csak lehet.
Dr. Felipe
Én már lassan visszasírom az Antal-Boros kormányt. Azok is szemetek voltak de egy bizonyos színt alá nem mentek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.