Korábban Szálasi könyveit bújta, és skinhead zenekarok felvételeit hallgatta, ma a Bibliát forgatja, és Jézust dicsőíti zenekarával. A cigány- és zsidógyűlölő bőrfejűből cigánymentő misszionáriussá vált Kis Istvánt Békésen látogattuk meg, hogy az általa is vezetett istentisztelet után meséljen pálfordulásáról. Viharsarki Rocktérítő.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sólyomszem
@farkas: Egyetértek! Sok ilyen emberre lesz szükség, hogy az eltévedt nyájat beterelje az akolba. A cigányoknak lesz rá a legnagyobb szüksége, ők azok, akiket szabadjára engedte a mocskos politika.
a Pepita
Tipikusnak mondható István története. Magam is láttam pár hasonlót. Sőt egy fiúval beszélgettem is erről. Mondtam neki, hogy nem veszed észre, hogy manipulálnak? Játszanak veled? Természetesen felháborodva tiltakozott. Múltkor láttam, két szép kisfiát vezette. Egyébként emlékszem a mi korosztályunk Che Guevara kultuszára. Nem sokan tudták ki volt ő, mit akart, miért harcolt. Divat volt. Elmúlt. Ez is el fog múlni.
farkas
@KláriMedgyesi: Régen láttam ilyen cinikus, megkeseredett nőt, mint Te. Sajnállak.
a Pepita
@farkas: Biztos vagy benne, hogy értetted amit írtam?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.