Semmilyen új külgazdasági kockázat nincs, ami befolyásolná a magyar viszonyokat, a kockázatos hazai gazdaságpolitika és a költségvetés következetlensége indokolja a 250 milliárd forintos stabilitási tartalék befagyasztását - közölte Tukacs István, az MSZP országgyűlési képviselője hétfői sajtótájékoztatóján. A szakpolitikus úgy fogalmazott: Matolcsy György nemzetgazdasági miniszternek fel kell állnia, mert nem alkalmas a gazdaságpolitika alakítására.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Bolond ez a Tukacs az mszpvel együtt? Pont most, amikor "A Morgan Stanley bankcsoport londoni részlege által összeállított prognózis szerint a magyar kormány által beterjesztett költségvetési intézkedések jó eséllyel fenntartható pályára állítják a hazai össztermékhez (GDP) mért államadósság-rátát, és ezzel elkerülhető lesz a magyar adósosztályzatok további leminősítése. "
szaboria1
@furfang: Te sem pontosan értelmezed, mert a Morgan Sanley bankcsoport csak reméli.
Don Quijote
@furfang: pont most amikor 108 %-on állunk???!!! amnézia???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.