Aki nem áll semmilyen biztosítási jogviszonyban és nem jogosult egészségügyi ellátásra, csak akkor veheti igénybe az orvosi ellátást, ha egészségügyi szolgáltatási járulékot fizet. A járulék összege 2011-ben 5100 forint havonta, aki nem fizeti, az adóhatóság előbb-utóbb megtalálja.

Forrás: ateceged.hu
Feltöltő: dani42
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@batukán: Na azok megdögölhetnek ettől
a kormánytól!
Nekik csak a gazdagok a jó polgár!
batukán
Ezek akkora simlisk. Tárgyaltak a gyogyi gyártókkal. Most hirtelen a gyogyi gyártók maguktól felajánlanak milliárdokat, de ők mondják meg mire. Ez egy burkolt dolog, a kormány nem merte bevállalni azt, hogy az orvosoknak felemelik a bérét, mert hogy mennyire szarban van az eü. mindenhonnan megvonás és az orvosok bérére meg van pénz. Gyáva kurmány! Nem sajnálom az orvosoktól, azt mondom nevetségesen keveset keresnek és most ne a pofátlanul magas hálapénzekre gondoljatok, hanem a kezdőkre, akiknek semmivel sem kisebb a felelőssége, mint aki 30 éves tapasztalattal rendelkezik.
Nekem ilyen téren az a kifogásom, hogy rosszul szervezett az eü. miért kell egy szaros betegséggel évekig küszködni, amit egy jó orvos is hamar megtudna állapítani. Nem vonnak felelősségre egyetlen kórházat és orvost sem, közben meg folyik a pént a gyogyikasszából , meg a beteg zsebéből, mert valamilyen gyogyit illik felírni, ha hat ha nem majd lesz valami a hülye beteggel!
Feraj49
@batukán: ma voltam szemészeten amire 2 hónappal előbb kell időpontot kérni.Az "átkosban" akkor mentél amikor érezted,hogy kezd baj lenni.És még beszélnek a betegség korai felismeréséről, minél hamarabb jelentkezzen orvosánál.Én jelentkezek,de ha csak 2 hónap múlva fogad?Vagy meggyógyul magától,vagy megdöglik az ember.De a TB.pontosan fizesd,mert jön a kisemberhez az APEH végrehajtó.
Wattman
én pl sosem vagyok beteg akkor meg mi a jószentmariskáért fizessek dehamég beteg is lennék a büdös életbe nem mennék az itteni orvosoknak nevezett eredeti és hamisítatlan hentesekhez illetve mengelev klónokhoz

amúgy meg mi jogon büntet meg engem az apeh ha nem fizetek a SAJÁT egészségem "védelméért" há az én bajom ha beteg leszek aztán fizethetem a súlyos ezreket azért mert meghallgatták a motorom ketyegését ugyanolyan baromság ez is mint a biztonsági öv használata... azért is megbüntetik az embert 30.000-re holott az én felelőtlenségem és az én bajom ha nem kötöm be mi a jó lekvár köze van neki ahhoz hogy ott rohadjanak meg ahol vannak ezek a vérszopó pióca senkiházi nyomorult hobbitok
Wattman
akkor fizetnék ha a kórházak nem szó szerint lennének kór házak hanem szép tiszta házak lennének továbbá eredeti hamisítatlan jó orvosok lennének akik nem hagynak megdögleni csak azért mert nem adtam nekik pár deák ferit

dehát mik vannak manapság... a kórházak olyanok hogy bármelyik horrorfilmbe beillenének sőt... némelyiken még különleges effektekkel kellene javítani... vágják szabdalják az embert elhívnám ide az amerikai tiniket akik kínjukban nem tudják milyen horrorfilmet nézzenek... itt 4D-s moziélmény várná őket garantáltan egy hónapig sokkolt állapotban lennének xD
gabrella
Akik már azt az 5100-at sem fizetik, igen szegények! Azoknak már enni sincs mit. De majd az adóhivatal megtalálja őket - hol a hajléktalan szállón?
Persze ismertem olyat is aki seftelésből élt jól és nem fizetett semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.