Romano Rácz Sándor Népszabadságban publikált cikkéből megtudhatjuk, miért jó, hogy a cigány lányok már 13-14 évesen szülnek, vagy, hogy miért nagyszerű a roma nevelési modell. A korábban az olaszliszkai gyilkosok "enyhítő körülményeiről" is értekező szerző szerint a gyermekkorban megkezdett nemi élet megelőzi a "szexuális hátterű anomáliák" kialakulását, a cigány gyereket pedig lényegében nem kell nevelni, hiszen magától is "megtanulja az életben maradáshoz szükséges erőforrások megszerzésének (...) az előttük járó generáció által gyakorolt módját. " A romológus írását Vona Gábornak címezte. A Jobbik elnökének válaszát hamarosan közöljük.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
''Meghatározó a személyes mintaadás,
amiben kiemelt szerepe van a szülőknek,
az idősebb testvéreknek, unokatestvéreknek, nagybácsiknak'' Ez olyan mintaadas, aminek 9 honap mulva szuletik meg az eredmenye?
kiscserkész
Az elsőt csinálja az apaállat, a többit a tesók!
keeper
fontos a gagyizás, a játékgépezés, lopás , gyengébbek átverése, megfélemlítése, lejárt műszakival közlekedni, köpködni, ordibálni nyílvánosan, lógni a suliból,és követelni a jogokat és a segélyt. és jól írja a cigányok ilyenek a romák akik tényleg azok jobban utálják őket mint Vona, mert miattuk ítélik meg őket is.....
Dr. Akula
Inkább nem... mert kitiltanának, még ha igazam lenne is.:(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.