Hajdúhadházon Árpád-sávos zászlót tűztek ki a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai a városgondnokság épületére. Ez az az épület , amelyet a Szebb Jövőért kibérelt az önkormányzattól, hogy elszállásolja a településre érkező jobbikos politikusokat.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
AZ IGAZI ÁRPÁD SÁVOS ZÁSZLÓ vége hosszan elvan vékonyítva.Ha már történelmi zászlót akarnak használni akkor használják az igazit ne pedig egy kétes kinézetűt.
barew7
@Felipe: Népírtás? Pl. Sztalin (Győztes hadseregben nincs háborús űnös!!!)

Ezt meg nem árt elolvasni, mert van a valóságnak másik szelete is.

www.fn.hu/tech/20080325/szalasi_nem_akarta_kiirtani/

csikknorisz
@Felipe: 800 eves tortenelmi zaszlo. www.baratsagmk.hu/files/images/magyar_cimer.jpg A cimerunkrol is a nyilasok jutnak eszedbe, mert benne van? Es nem lenyegtelen, hogy hany sav.
Dr. Felipe
@csikknorisz: Hajdúhadházon senki nem fogja a sávokat számolgatni, csak azt nézik mit lenget a szél és mit akar jelenteni a kitűzése. Felvetődik a kérdés mi célból tűzték ki?
szaboria1
@northern: Erről van szó. Amit a Jobbik használ az egy kétértelmű jelzésű zászló!

@csikknorisz: De bizony lényeges! Össze kell hasonlítani a címert és az eredeti zászlót mind kettőben 4.piros 4. fehér van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.