Hajdúhadházon Árpád-sávos zászlót tűztek ki a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai a városgondnokság épületére. Ez az az épület , amelyet a Szebb Jövőért kibérelt az önkormányzattól, hogy elszállásolja a településre érkező jobbikos politikusokat.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Na és mi van abban, ha valaki egy történelmi zászlót tűz ki ?
Csocsó bá
@Csizmás Kond: Így igaz! Ott van a parlamentben is!
csikknorisz
Ezen a foton is lehet latni felelemkeltoen masirozo fekete ruhas gardistasokat: ellenkultura.info/wp-content/uploads/2009/12/gardistarabbi.jpg :)
DR Eric CARTMEN
Hogy is mondta nagy arccal az alcsúti géniusz?: Majd ad nekik két pofont és hazazavarja őket? Itt az alkalom menjen oda face to face. De megnézném a bunyót!
Dr. Felipe
Árpád-sávos zászló? Magyarul nyilas zászló. Van akinek tetszik van akinek nem, ez ízlés dolga. Engem a népírtásra emlékeztet.
csikknorisz
@Felipe: Akkor teged az amerikai zaszlo is arra emlekeztet? A nyilasok nem arpadsavos zaszlot hasznaltak, csak arra hasonlot.
Dr. Felipe
@csikknorisz: Engem az amerikai zászló a szabadságra, a nyilas zászló a népírtásra emlékeztet. Ez van és gondolom nem vagyok egyedül ezzel.
csikknorisz
@Felipe: Mondom, hogy a nyilasok nem arpad-savosat hasznaltak. Nem mindegy, hogy hany sav van benne. 8-nak kell lenni. Szamold meg a magyar cimeren, az is arpad-savos. A nyilasoken 9 volt.
Dr. Akula
Csocsóka ! Old meg, hogy válaszolni lehessen neked! Mert így a mondandód szart sem ér. A bolhás macskádat kivéve. Ő meg annyit ér.
Dr. Felipe
@csikknorisz: 8 vagy 9 az már lényegtelen. A szándék a lényeg hogy kik és mire használták fel a zászlót a történelem folyamán. Napjainkban pedig az a lényeg hogy kik és mire akarnak emlékezni mikor kitűzik azt a rossz emlékű zászlót. Szerintem.
szaboria1
AZ IGAZI ÁRPÁD SÁVOS ZÁSZLÓ vége hosszan elvan vékonyítva.Ha már történelmi zászlót akarnak használni akkor használják az igazit ne pedig egy kétes kinézetűt.
barew7
@Felipe: Népírtás? Pl. Sztalin (Győztes hadseregben nincs háborús űnös!!!)

Ezt meg nem árt elolvasni, mert van a valóságnak másik szelete is.

www.fn.hu/tech/20080325/szalasi_nem_akarta_kiirtani/

csikknorisz
@Felipe: 800 eves tortenelmi zaszlo. www.baratsagmk.hu/files/images/magyar_cimer.jpg A cimerunkrol is a nyilasok jutnak eszedbe, mert benne van? Es nem lenyegtelen, hogy hany sav.
Dr. Felipe
@csikknorisz: Hajdúhadházon senki nem fogja a sávokat számolgatni, csak azt nézik mit lenget a szél és mit akar jelenteni a kitűzése. Felvetődik a kérdés mi célból tűzték ki?
szaboria1
@northern: Erről van szó. Amit a Jobbik használ az egy kétértelmű jelzésű zászló!

@csikknorisz: De bizony lényeges! Össze kell hasonlítani a címert és az eredeti zászlót mind kettőben 4.piros 4. fehér van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.