Helyszínen tartózkodó civilek és helyi lakok szerint 2 órával ezelött a véderő tagjai a helyi Arany János utcánál elkezdtek balhézni, és ameddig oda kiment a rendőrség, addig a többi Véderős és a Betyársereg néhány tagja kövekkel támadt cigánysorra a Bajcsy utca, a cigánysor túlvége felől, Ezen a ponton verekedés alakult ki. Mindkét oldalon több sérültje lett az összecsapásnak. A történtek kezdetén a beszámolok szerint maximum egy tucat rendőr volt a faluban, mostanra viszont kommandósok szállták meg a falut, ami a beszámolok szerint hermetikusan lezártak. Lent tartózkodók szerint ezekben a pillanatokban csap össze a rendőrség és a szélsőségesek! Ha többet tudunk frissítjük a posztot. Beszámolók szerint egy 15 éves cigány fiút megvertek a támadók. Egy cigány lakost és több Támadót állítot elő a rendőrségForrás:Százezren Gyöngyöspatáért 

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Ebben az a borzasztó és elfogadhatatlan, hogy mindez a mi adónk rovására megy! Hol a lóf@szban van a 2 hét!? Eltelt 12 hónap és rosszabb lett. Nem kelne felébreszteni Csipke Sanyikát mély álmából!?
Sil
Sanyinak ez jó hiszen minél több a bűnözés annál több rendőr kell,ami mégtöbb támogatást jelent és az ő zsebecskéje is dagad.
De az is lehet ez csak valamiféle figyelemelterelés,hiszen amig ide figyel a nép addig ők valamit bizniszelnek a háttérben.
csikknorisz
Latom a ciganyvedok blogja most sem elfogult egy kicsit sem:)
coyote3
Sintér Sanyi pedig megmondta, hogy rend és béke lesz. Lehet a véderő ezt nagy ívben lekakkantja? :)
kamazuka
Hermetikusan.
Áll a cikkben.
Akkor a levegőt sem be sem ki nem eresztik!
marlin
Tudja már valaki, hogy ki lett az új belügy miniszter??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.