Az MSZP pénzügyileg tavaly veszteséges, a Jobbik nyereséges volt - derült ki a Hivatalos Értesítőből. A szocialisták a 2010-es kampányévben 844 millió forintot költöttek politikai tevékenységre, a Jobbik közel 300 milliót.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Csizmás Kond: Csak van egy kis bökkenő az MSZP hitelt vett fel amit vissza is fizet ez minden választásnál így van. az 500 millió és 3 milliárd között azért van egy kis különbség. A Fidesz az eladott ingatlanjai után nem tud és nem is akar tisztességesen elszámolni, holott azokat az ingatlanokat ingyen kapták az államtól a rendszerváltáskor.
nyanya001
@Don Quijote: Ezek csak egyfelé tudnak köpködni az önkritika híján vannak!
szaboria1
Azért nem furcsa, hogy annyira dolgozik az ügyészség, hogy amikor bírósági szakba kerül az ügy a vádlottakat kiengedik az előzetesből, mert nem találják megalapozottnak az ügyészségi indítványt az előzetes fentartására.
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: Mi van macsek! Mérgezett egeret ettél?::)))) vagy a tej volt romlott???
sasi1115
@Csizmás Kond: Te nagyon nem fideszes! Kérlek küldjél pár olyan hozzászólást részedről, ahol a nem haverjaidról húzod le a vizes lepedőt (én tudok az "én oldalamról" írtakból egy egész csokrot, szerintem Te jó ha 1-et össze tudsz kaparni, az is részben mentegetőzéssel lenne tele meg magyarázattal)! Az itt hozzászólók nagy része tisztában van az ???"ideál"-ok??? (Te írtad!) dolgaival és párszor már leírták az ezzel kapcsolatos negatív véleményüket.
De te csak szmájlikat írogatsz és eldurransz mindig a gyönyörtől ha az ideáljaidról írsz vagy ha a másik oldalt szapulhatod.
Mi is szapuljuk a fityeszt, de legalább látjuk a hibákat és a problémákat mindegyik oldalon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.