Facebook-posztban állt ki Gyurcsány Ferenc pártelnök mellett a DK szóvivője, Gréczy Zsolt.

Gréczy Zsolt: "Több Gyurcsány Ferencre van szükség"
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

A politikus emlékeztet, bár sokan reménykedtek benne, Gyurcsány nem mondott le, és a párt "beleáll a küzdelembe". 

Gréczy a Magyar Péter vezette Tisza Pártot "ellenzéki egypártrendszernek" nevezi, és úgy véli, el akarják törölni az "egyetlen baloldali erőt".

"Az influenszer már annyira bosszankodik, hogy félremagyarázza, meghamisítja a DK elnökének szavait. Minősíthetetlen hangnemben tombol. Alatta azt irja egy kommentelő, hogy szereti a pártatlanságát. Segítek: a pártatlan a Momentum elnoksegi tagja volt, aztán ugyanott a bukott elnök tanacsadoja. De az is megbukott"

- elemzi a helyzetet Gréczy, és megjegyzi, "a 444 olyan stílusban értekezik, hogy Bayer Zsolt pironkodna".

Végül arra jut, hogy bizony, még több Gyurcsány kell a népnek:

A baloldalt vissza kell erősíteni, és ehhez nem kevesebb, hanem több Gyurcsány Ferencre van szükség. Arra az emberre, aki legutóbb legyőzte Orbánt. Rajta kívül mindenki vesztett. Ideje megkeresni a győztes receptet. Más idők járnak, tudom, de a cél nem lehet kevesebb

- írja Gréczy Zsolt.

Forrás: Facebook

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Még több Gyurcsányt - ezeret, van még hely bőven a lejtőn...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Még több Gréczyt, még több Gréczyt...!!!
Meg Vadait...!!! (Jaj!)
Szegény Dzsoni és Árnika
@kereső: 1. Nem vettem magamra semmit.
2. Az régi ellenzék megsemmisült, igazából csak a DK maradt talpon (a Momentum? majd meglátjuk)
3. Sajnálom, hogy még mindig nem ment át neked, hogy a "pluralizmust, a demokrácia maradványai" mostani felszámolásáért Gyurcsány nagyban (óriási nagyban) felelős - de nem az a baj, hogy ez neked nem megy át, hanem az, hogy Gyurcsánynak sem !!!
(Pl. hová tűnt megint Dobrev, hová dugta el őt Gyurcsány? Ő lett volna Magyarország új miniszterelnöke és neki szava sincs az egészhez? Nekem ez azt mutatja, hogy ő csak egy báb.)
4. Alapvetően nem a DK-val van a probléma és nem a szociáldemokráciával hanem Gyurcsánnyal, és ahogy a DK Gyurcsány árnyékából megjeleníti a szociáldemokráciát (nekem speciell, semmi nem jött át belőle!)
5. "tartsátok csak életben orbánt"
Nos, pont, hogy a gyurcsányisták teszik ezt!
14 év után megjelent egy politikai ERŐ, amelyik megmutatta, hogy meg lehet mozdítani az ellenzéki oldalon az embereket és fel lehet szabadítani az elfojtott vágyakat és meg lehet szorongatni Orbánt és bandáját, sőt, akár még le is lehet győzni. Aki ennek az erőnek, a nép erejének (!) ellene áll és leszólja (?!), mint Gyurcsány, AZ segíti Orbán hatalmon maradását!

8 százalékocska? Semmire nem elég, csak finghegyezésre és a 14 év óta elcseszett status quo fenntartására.

Uff
kereső
@Béla333: Veled nem tárgyalok, te szdsz-es árva, aki azért gyüölöli gyf-t, mert nem engedte , hogy haverjaid még többet lopjanak swietelsky segitségével..
bence
Ha választanom lehetne Gyurcsány és orbán között, akkor milliószor inkább Gyurcsányt választanám , mert volt bőr a pucájában beismerni , hogy "Hazudtunk" Mikor hallottátok ezt orbántól , aki azon kívül , hogy "folytatjuk !" még igazat soha az életében nem mondott ! Továbbiakban is rá esne a választásom , mert nem árulta ki az országot Kínaiaknak , Ruszkiknak , nem lopta ki a szemünket úgy ahogyan most megteszi ezt orbán ! Vitathatatlanul jobban éltünk mint jelenleg ! Ezen állítások ellenkezőjére felesleges a szót vesztegetni ! Csupán végig kell tekinteni az elmúlt 14 évet !
bence
@Horizont: ! Akit így bemocskolnak mint ahogyan azt a fidesz tette Gyurcsánnyal , más a földön maradt volna ! Nem így történt , sőt , pár év alatt a fidesz legnagyobb ellenzéki pártjaként nőtte ki magát , amiért minden elismerésem Gyurcsánynak!
bence
@Béla333: ! Ugye most a 135 bátorra és enyveskezű vezérükre gondoltál ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.