Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság szerdán nyolc férfit, akik vasárnap tömegverekedésbe keveredtek Dabason. Mindannyiukat csoportos garázdasággal gyanúsítják. Ketten közülük még 18 évesek sincsenek.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
''tömegverekedésbe keveredtek'' Milyen hulye megfogalmazas ez? Ok kezdtek balhezni, nem csak ugy odakeveredtek.
csikknorisz
www.stop.hu/articles/article.php?id=32072 Mekkora libsi hapogas volt, mikor kitiltottak a ciganyokat nalunk a krimobol. Akkor meg ott laktam, jartam is oda, lattam a feliratot. Egyetlen helybeli sem volt, aki ne ertett volna egyet vele. Kiveve a cigokat. Ok vertek szet rendszeresen a berendezest meg a tulajt, de a media csak a bejaratra kiragasztott tiltassal foglalkozott.
csutak
@csikknorisz: Sosem értettem azt a bírót aki MERTE elítélni azt aki a saját pénzén összehozott vállalkozásánál megszabja azt, hogy kit fog kiszolgálni!
EZ rettenetesen nagy tévedés a jog részéről!
Mert aki kockáztat az megszabhatja a játékszabályokat is!
El kellett volna menni a nemzetközi bíróságig, mert senki nem kötelezhet arra, hogy pénzemet kidobjam az ablakon!
Dr. Akula
@csutak: max igazad van! Ahogy az én váram az én házam, úgy az én vállalkozásom is az én tulajdonom, és az én felelősségem!! És én szabom a feltételeket, nem valami íróasztal mögül soha ki nem mozduló senki, akinek fingja nincs a világ működéséről!! Baxxák mekk! ne duddjákk gi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.