A médiatörvény miatt leminősítette Magyarországot a Freedom House

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Csubaka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@Csubaka: De hát ugye Magyarországot minősítették le, mert a "nemzetközi minősítők" (szándékosan nem pontosítok) szerint sincsenek meg az egyes emberi jogok gyakorlásának feltételei!!
Érted?? Ahol a Fidesz(?) hozza a törvényeket (és nem az arra feljogosított szervek), ahol a rendvédelemnek demonstrálni kell a szerzett(!) jogaiért, ahol a rendőrséget egyes politikusok megakadályozzák a feladatai ellátásában, ott sajnos kezdhetünk aggódni a további "lesűlyedés" miatt!!
Ha a "szépreményű, ám tehetségtelen" közgázzseni ötleteivel tovább terelgeti az országot a XIX.sz-i Albánia szintjére hamarabb elfogy a magyar nép(!) tűrőképessége mint azt legsötétebb álmaitokban képzeltétek!!
Csubaka
@marlin: Nem, nem értem, mert az a szervezet amelyre a cikk hivatkozik még nem tett közzé semmiféle leminősítést.Mindazon túl, ha olvastad, akkor az EU számos országa teljesen hasonló néhány pedig a mienknél is rosszabb értékelést kapott. A leminősítés azt jelenti, hogy a "szabadból" a "részben szabad"-ba kellett volna kerülnünk,de ettől messze vagyunk. Az olaszok viszont a "részben szabad" csoportban vannak.
Az értékelés nem az ország gazdasági helyzetét jellemzi, hanem a média szabad, politika és gazdaság mentes működését. No, ez utóbbiban talán jobban kellene vizsgálódni és több ponton lehetne kifogást találni. Egész Európában!
marlin
@Csubaka: Csubika!!
Akkor szerinted semmi gond!! "Tovább a Lenini úton"!!
Csak hát a XXI. században Európában már nem az a trend, amit a foxi-maxin tanultatok!!
Csubaka
@marlin: Komolyan kezd meggyőződésemmé válni, hogy elírtad a neved.
Marlin = Marilyn
Tisztára szőke nős a stílusod.

Hogy tudd! A Csutak tanult a foxi-maxin, én a Commeniuson és PMMF-en töltöttem némi időt.
Az európai trendről mit tudsz? Én úgy tudom, hogy még mindig nagy népszerűségnek örvend az alkotmányos monarchia és a királyság!
marlin
@Csubaka: Aztán te minek jártál a Comeinusra?? Moslékért??
Azt meg ugye tudod, hogy miért lila a szőke nő köldöke??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.