Hiába mentek az utcára a tűzoltók, a kormány nem enged az őket érintő megszorításokból, szakszervezeti vezetőik ráadásul úgy tudják: szervezett lejárató akció készül ellenük. Bár az 1996-ban elfogadott szolgálati törvény tiltja a tűzoltósztrájkot, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének vezetői szerint végső esetben ez következhet. Árok Kornél, a HTFSZ elnöke és Nagy Gábor gazdasági alelnök szerint kérdéses, hogy meddig sikerül törvényes keretek között tartani a tiltakozást. Interjúnk.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Elhangzott egy lényeges mondat:
Ez a kormány csak az erőből ért!
Pofán kell verni, le kell gyalázni őket, mert mint a cigányok ők is csak abból értenek!
lópicigáspár
Ha a kormányra nem vonatkoznak a törvények, akkor senkire!!!
adrenalink
A kormány meddig játszik még a tűzzel?
Disznópofa
Le kell szarni a tűzoltó szabályokat, nehogy igaz legyen már a mondás:Amit szabad Jupiternek nem szabad a kis ökörnek. Dehogynem! Oda-vissza alapon.
A népnek se legyen szent egyetlen kormányon lévő sem, lealázni, és kirugdalni őket a Parlamentből! Fiúk ott fent, szakad a cérna itt lent, repül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg, s vajon kit talál el...... .......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.