Budapest eddig vétózta a holland miniszterelnök NATO-főtitkári jelöltségét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
hahahahahahaha
Kiküldte kávézni a holland miniszterelnök is. Erre büszke ez a dagadt?
Horizont
hahahahahahaha
Kiküldte kávézni a holland miniszterelnök is. Erre büszke ez a dagadt?
CsipkeRózsa
Hogyan lehet ilyen alkut kötni?! Ez a két ember nem normális!

"A Financial Times (FT) információi szerint Mark Rutte holland miniszterelnök ígéretet tett Orbán Viktornak, hogy ha kinevezik a katonai szövetség főtitkárává, akkor hivatali ideje alatt Magyarországnak joga lesz visszautasítani az Ukrajnát támogató, a szövetség tagállamainak területén kívül végrehajtott NATO-tevékenységeket. Korábban a kormány tagjai azt mondták, hogy semmiképp sem hagyják jóvá az ő személyét."
verőce21
Németország blokkolta a 14. oroszellenes szankciós csomagot...! - A 14. csomag még keményebben korlátozná az orosz LNG-import, egyes európai termékek Oroszországba történő exportját, és kitiltaná az orosz kötődésű hajók egy részét is az európai kikötőkből, arra hivatkozva, hogy ezek hozzájárulnak az orosz-ukrán háborúhoz...!
Németország az új Magyarország...! :)
verőce21
Ha az oroszok kezdenek el szankciózni, abból az első is lefekteti az eu-t.
Kurva nehéz lesz ám fegyvereket gyártani ukrajnának vasérc, és energia nélkül...!
csak úgy....
@verőce21: eszem azt a csöppnyi munkásör agyadat, 30 éve európa még nem is kereskedett a ruszkikal,ennek ellenére jól elvoltak nyersanyaggal...,még a gazdag ruszkik is csak mercedest akartak maguknak! - nem beszélve a gépgyártásról, amit most a sárga veszedelem koppint, csak a minöség kaka! :)
csak úgy....
@verőce21: te mindíg is ennyire ruszkisan vörös voltál, vagy csak vénségedre a sok lopott holmi után buggyantál meg, amit a fidesz segitségével tettél magadévá? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.