Tudni szeretnék, hogy kitől vásárolta meg a magyar állam az orosz Surgutneftegas 21,2 százalékos tulajdonrészét.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
Most őszintén. Ha a még soha nem hazudott Orbán, vagy a magyarázom a bizonyítványunkat Szíjgyártó, vagy a szeme sem áll jól Matolcsy "elmondja" a részleteket, van aki elhiszi?
Csocsó bá
Az MSZP kezdte árusítani anno a részvényeket!
sasi1115
@pofátan: Itt is vannak páran akik beszopkodják a kamut...
Most akkor ez orális szex?
Nehezen megy a megvilágosodás, páran még maguknak megpróbáják megmagyarázni a lehetetlent.
Dr.luigilongo60
MSZP: A magánnyugdíjakból vennék meg a Mol orosz részvényeit?

Index/MTI
2010. október 19., kedd 17:28
Azért akarja visszatartani a kormány a magán-nyugdíjpénztári átutalásokat, hogy a Mol 420 milliárd forintot kitevő 21 százalékos orosz tulajdonhányadát megvásárolja? - tette fel a kérdést Szanyi Tibor, az MSZP elnökségi tagja. Mint közölte: a nyilvánosság bevonásával kérdezi Orbán Viktortól, hogy miről tárgyalt október 8-án Viktor Zubkovval, az Oroszországi Föderáció első miniszterelnök-helyettesével. A tárgyalás tartalmáról semmit nem lehet tudni - fűzte hozzá, aki szerint a megbeszélést követő kormányjavaslatok "bizonyos összefüggésekre engednek következtetni".

Szijjártó Péter a miniszterelnök szóvivője Szanyi Tibor felvetésére ezekkel a szavakkal reagált: "Bármennyire is fáj a szocialistáknak, bármennyire is MSZP-s üzleti érdekeket sért, a kormány meg fogja védeni a nyugdíjakat a spekuláns üzletemberektől, mert senki sem kényszeríthető arra, hogy nyugdíjjárulékait nyugdíjtőzsdére vigye."

No comment.
nyanya001
@luigilongo60: Erre már se köpni se nyelni nem lehet(
coyote3
Én is kíváncsi lennék, mert az oroszok eddig EGYETLEN üzletet sem kötöttek csomag nélkül!!!!! És mint tudjuk az ördög a részletekben lakozik ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.