Leveszik a spanyol uborkákat Ausztriában több mint harminc nagyáruház polcairól a Németországban kitört, immár tíz halálos áldozatot követelő hasmenésjárvány miatt. Feltételezések szerint ugyanis a Spanyolországban termesztett e. coli baktériummal fertőzött zöldség okozta a megbetegedéseket.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
A kígyó uborkát termelőknek annyi most Európában! Én egyébként is a magyar saláta uborkát szoktam megvenni.
Dr.luigilongo60
@gabrella: És honnan tudod, hogy magyar, rá van írva netán?
Dr. Akula
@luigilongo60: bele van kárcolva!:))))
Dr.luigilongo60
@brumi58: Én biztosan magyart eszek, mert a vőtársam nagyban termel paradicsomot, paprikát és uborkát is.
Csak a pariból évente legalább tíz tonnát.
Dr. Akula
@luigilongo60: nem értem a hírt! Már kiderült, hogy nem spanyolban termesztett árukról van szó, hanem észak Afrikairól! De mivel ezeknek a fasz spanyoloknak van tengerpartjuk, és tengernyi kikötőjük, és közel is vannak, hát ott pakolják át az árut, és hogy az milyen, ahhoz kutya közök nincs. De azért még spanyoloznak! Nem fideszesek vannak arrafelé is???:) Azok ilyen szemellenzősek!
Dr.luigilongo60
@gabrella: Csak mellékesen jegyzem meg, hogy most mondták a híradóban, egy magyar importőr vállalkozás hozta be az uborkát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.