Az európai hasmenésjárvány a globális kereskedelem számos ellenőrzési kérdését veti fel - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter. Hangsúlyozta: a magyar zöldség és gyümölcs egészséges, finom és fogyasztható.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Milyen olcso elelmiszerek? Mar igy is nyugati aron vasarolunk keleti berekbol.
Csizmás Kond
Emlékezzetek a cseresznyére meg a dinnyére...eladta volna a termelő de nem vásárolta meg tőle a multi, mert nem tudott napi több tonnát leszállítani. Szóval van ami itt is megterem és nem drágább viszont a kereskedők a kényelmükért meg minden más meggondolásból inkább külföldről hozzák be.
SELIG
@Csizmás Kond: Én tegnap lepődtem meg a helyi Tescoban a cseresznye kilója 899,-Ft. Ez azért nagyon durva.
Valószínű nem ennyiért vásárolták fel a termelőtől. De ennyiért ki az a szerencsétlen, aki megveszi?
Csizmás Kond
@SELIG: Ezért kellene egy valamilyen fajta egységes árazást létrehozni, ami alakul a hazai termelőt áraihoz....ás nem engedni a viszontkereskedést.
csikknorisz
Azt se felejtsuk el, hogy megvaltoztak a fogyasztoi szokasok. Most mar egesz evben lehet kapni mindent. Eleg erdekes lenne pl. januar kozepen kizarolag magyar zoldseg-gyumolccsel lefedni a hazai piac 100%-at.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.