Orbán Viktor kormányfő szerdán részt vesz a Világgazdasági Fórum Európával és Közép-Ázsiával foglalkozó regionális konferenciájának első napján és osztrák állami vezetőkkel találkozik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@prédikátor: Megelőztél!! :))
Mehetne messzebb is!! Valahová jó messzire!!
(Mert eddig sajnos mindig visszatalált!!) :)))
Fater59
@prédikátor: Csak simán elírták a város nevet .Jó a meglátásod , csak a baj az , hogy nem tartják ott 1-2 évig.A gumi szoba mindenkinek jót tenne . Nem rombolná tovább hazánkat, és mi is fellélegezhetnénk .
marlin
"Most már látszik, hogy Orbán Viktornak pihenésre lenne szüksége. Nekünk is persze, többi tízmilliónak, mert nem volt könnyű ez az egy év, ami mögöttünk van, de mi legalább nem vagyunk miniszterelnökök.És azért is könnyebb nekünk, mert nincs bohócügyi államtitkárunk. Orbánnak van, bár ezt idáig ügyesen titkolták."

Szóval mi könnyebben vagyunk, bár tudjuk, hogy áldozatokat kell hoznunk, akár akarjuk, akár nem!! Vagyis egyetértek avval, hogy "vállaljuk be" a Kedves Vezető szanatóriumi ellátásának költségét is!! :)))
palika
Grácba? az túl közel van a bujkáláshoz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok