Feljegyzés a 2011. 06. 07-én 07 órakor a Parlamentben Orbán Viktor miniszterelnöknél tartott szakszervezeti egyeztetésről. A TMRSZ részéről Zarándok Tamás vett részt az egyeztetésen. Előzmény: Szima Judit TMRSZ főtitkárt 2011. 06. 06-án az előzetes letartóztatásból kiengedték késő délután. A szabadlábra helyezést követően pár perc elteltével Szijjártó Péter kormányszóvivő a TMRSZ-t hívta, kissé zaklatottan és Powel Pál Nemzetbiztonsági szakszervezeti vezetőt kereste. A megbeszélésen a 11 rendvédelmi szakszervezet képviselője vett részt, a munkavállalói oldal képviseletében Powell Pál ügyvivővel, míg kormányzati oldalon, Orbán Viktor miniszterelnök, Pintér Sándor belügyminiszter, ill. a rendvédelmi szervek vezetői. A kölcsönös köszöntések után Pintér Sándor pár szót szólt a Széll Kálmán tervről és az abban található nyugdíjasokat és aktív állományt érintő pontokról. Elmondta, azt szeretnék elérni, hogy a már bejelentett június 16 és június 29.-re tervezett demonstrációkon kívül a szakszervezetek álljanak el a további demonstrációktól. Ezek után felkérték a szakszervezetek képviselőit véleményük elmondására.

Forrás: tmrsz.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Igen. Takarodjanak. Ha a rendvédelmiseket kivégezték utánuk a civilek jönnek. Gürizhetünk 70 éves korunkig mert a vezír senkit nem enged el nyugdíjba. Genyó egy banda az már biztos.
Bugajakab
@lópicigáspár: Pintérnek lehetne annyi bőr a képén, hogy lemondana.
Milyen rendőr tábornok ez?

Más.

A 16 százalék, az valójában több, olyan 20 százalék közeli a szuperbruttó miatt.
Csubaka
@Bugajakab: Már bocsi!! A szuperbruttót a munkáltató által a béred után fizetett járulékok miatt kell számítani!
A nyugdíj nem bér, és a nyudíjfolyosító nem munkáltató!
Akkor most mi van?????

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.