Bulgária után Magyarországon nőttek a legnagyobb mértékben a munkára jutó költségek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barew7
Ez egyben korrupciós mutató is arra az országra nézve, ahol ezzel egyenes arányban nem nőtt a munkások jövedelme!!!
marlin
Na, ennek a baromságnak érdemes lenne utánnanézni, mert pl. a Nokia Komárom Kft.-ben egy operátor tíz évvel ezelött keresett annyit, (70-8000.-Ft/ hó netto.) mint most!! Akkor mégis mi okozta ezt a nagy drágulást??
(Megjegyzem, 2008-2009-ben az átlag netto 110-120000.-Ft6hó volt az átlagfizetés!! Aztán jött a Fidesz, a T.T., meg a time bank!!)
Sil
A munkaerő kölcsönző cégeket kéne megszüntetni.Több ismerősöm is ilyennel foglalkozik.Megkeresi a gyárigazgatót,megbeszélik hány emberre van szüksége.Utána az órabérben is megegyeznek,így a gyáros a fizet óránként 3000-3500ft órabért/fő(vagy már többet)amiból a válalkozó nagylelküen kifizet a dolgozónak 700-900ft órabért/fő.A többit a könyvelővel eltünteti.(igaz ők fuvarozzák őket de akkor is emberenként 1000ft/óra zsebben marad)
És kilehet számolni hogy mennyit keres havonta X dolgozóval.
Rézangyal
A költségek lehet, de a nettó az nem!
palika
Mit akarnak ezzel, csak nem azt hogy sokat keres a Magyar?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.