Pokol Béla egy korábbi cikkében az emberek közötti, nyíltan etnikai alapú különbségtételre tesz javaslatot, ezért a Magyar Helsinki Bizottság szerint alkalmatlan arra, hogy alkotmánybíró váljon belőle. A jogvédők nyílt levélben kérik a képviselőket, hogy mondjanak nemet Pokol Béla megválasztására.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Dr. Akula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feketeözvegy
@marlin: Vidéki vendéglőben:
- Cigánypecsenye van?
- Van, de akkor zene nincs...
Sííva
Ha az éttermekből ki lehet tiltani őket, akkor a boltoknak is engedélyezzék a többször fizetés nélkül távozók kitiltását! Főleg a magántulajdonban üzemelő üzletekből! Miért kellene a kocsmárosnak beengedni a viselkedésre képtelen egyedeket ha az éttermekből kitilthatók? Hogy is van ez tessék mondani? A szórakozó helyeket is megbüntették, mert, hogy diszkrimináció! Ez nem lenne az? Hagyni kell, hagy vegyüljenek csak a nagyfejek közé, úgy lehet tapasztalatot szerezni! :)
csikknorisz
@Sííva: Nalunk anno kitiltottak oket a kocsmabol a balhek meg az osszetort berendezes miatt. Lett is belole botrany, teli volt vele a sajto. Megbuntettek oket penzre, le kellett venni a ciganyokat kitilto feliratot, helyette kiirtak, hogy zartkoru rendezveny, belepes csak klubtagoknak. Persze a ''klubnak'' mindenki tagja lehetett, kiveve a ciganyokat. :)
alfás
már rég megkellett volna tenni ezt a lépést. miért kell egy olyannal egy levegőt szívnom,aki nem fürdéssel kezdi a napot,mások mocskában hemperegve érzi csak jól magát,nem tud normálisan viselkedni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.