Bővülhet azoknak a termékeknek a köre, amelyeket népegészségügyi termékadóval sújtana a kormány. A vidékfejlesztési államtitkár nem zárta ki, hogy bizonyos egészségtelen termékeket kitiltanak a piacról.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Egyre jobb. Most mar a cukor mellet edesitoszer is fekete barany lett?
Zsoel
Bekaphatják a hülyéi, akik ezt a marhaságot kitalálták! Látszatintézkedés a köbön...

Felnőtt ember vagyok, hadd legyen jogom hozzá, hogy ha nagy ritkán megkívánom, elfogyasszak egy hamburgert, igyak egy pohár kólát, vagy elnassoljak egy zacskó csipszet anélkül, hogy különadó sújtson ezáltal!
Én a legtöbb emberhez hasonlóan eddig sem vittem túlzásba az effélék élvezetét, a továbbiakban sem fogom, viszont akik ilyeneken élnek, azokat aztán marhára nem fogja érdekelni holmi luxusadó: ezek után is megveszik majd ezeket a sz...ságokat, mert inkább lemondanak más, egészségesebb ételekről, és innentől kezdve még kevesebb zöldséget, gyümölcsöt stb. fogyasztanak (hiszen az ezekre fordítandó összeget elviszi a luxusadó miatti árkülönbözet). Úgyhogy ez a húzás nemcsak hogy felháborító, nemcsak hogy butaság, de még hatalmas öngól is lesz.
Csizmás Kond
@Zsoel: hm...nem épp így mennek a dolgok. Ma ez veszélyes holnap amaz...mindig törvény határozta és határozza meg. Ha gondolkodás után vennék, már nem volna tiltott a kábítószer sem...és lehet ragozni.
csikknorisz
@Csizmás Kond: Na igen. Pl. evekig azt mondtak, a vaj/zsir veszelyes, merhogy koleszterin igy meg ugy, hasznalj helyette margarint/napraforgoolajat. Mostanaban meg kitalaltak, hogy a margarin/napraforgoolaj meg veszelyesebb, merhogy transzzsir igy meg ugy. Minden etel veszelyes, eddig mindenki meghalt, aki evett. Csak kesobb, mint aki nem.
silber13
Azért figyelitek a készülő gazemberséget? " a káros élelmiszerekre kivetett adóbevétel EGY RÉSZÉT arra fordítjuk hogy az egészségesek előállítását segítsük, így azok is olcsóbbak lehetnek! " Tehát nem mindet, csak egy részét. A többinek lába kél....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.