Kína után az arab országoknak is udvarolni kezd a kormány. Orbán Viktor miniszterelnök szerint Magyarország rendezi az elmúlt ciklusokban megrendült arab kapcsolatait. Az arab-magyar viszony a 70-80-as évekig szárnyalt, de utána mélypontra jutott. A térséget ismerők szerint jó lehetőséget teremt a kapcsolatépítésre az arab világon végigsöprő forradalom, de fel kell rá készülni, hogy az arab üzletemberek keményen tárgyalnak, és leginkább a kész projekteket szeretik.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Semmi gond, az országunk érdeke az első, fel kell hagyni már azzal, hogy állandóan a politikai megfontolások befolyásolják az üzleti kapcsolatainkat.
Tehát nem volt minden rossz abban a szocializmusban, óriási kár, hogy a politika miatt veszni hagyták ezeket a már kiépített kapcsolatokat, most pedig új kapcsolat építéskor készültjenek fel, és ha nem tudnak használni az országnak, ártani ne ártsanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.