Az élelmiszer-feldolgozók szerint félrevezetőek és hitelrontóak lehetnek a chipsadóval sújtott élelmiszereket károsnak minősítő állítások.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kinyílt a bicska a zsebemben
Evvel kapcsolatban Béres doktor harca jut eszembe amikor Magyarországon hosszú évek során küzdött azért, hogy a Béres csepp elismert gyógyhatású készítmény legyen.
Azt mondták rá egy cikk szerint hogy mérgező anyagokat tartalmaz. Ő pedig a cikk szerint azt válaszolta: Igen hogy ha 300 -szor nagyobb dózisban alkalmazzák mint az előírt mennyiség, és hozzá tette, hogy olyan ásványi anyagokat tartalmaz, amely az emberi szervezetben megtalálható. Szerintem ez a az népegészségügyi termékadó egy némileg burkolt többlet adózást lehetővé tevő törvény amely nem fogja beváltani a hozzá fűzött (nem anyagi) egészségügyi reményt. Már csak azért is álszent mert pont a Mc donals-ot kihagyják. Ebből is lesüt, hogy egészségügyi érdekeket más érdek alá rendelnek bizonyos esetekben!
csikknorisz
Fogalomban? Bameg MTI. Es tobb netes portal is ezzel az elutessel adta ki. Az ÉFOSZ allaspontjaval egyetertek.
gibgab
@kinyílt a bicska a zsebemben: Szó nincs itt az egészségünkről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.